Inspiratie nodig voor je teambuilding? Geen nood, je hebt een loft van 200m² ter beschikking met allerlei meubilair en decoratie. Je richt de ruimte in naargelang het soort activiteit. De teamleden worden zeker geïnspireerd door de eclectische verzameling objecten en het uitzicht op de Vaart.

Geschikt voor groepen tot 50 personen.

De locatie is gemakkelijk bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto. Toegang tot de loft langs de straatkant via een brede trap en langs de achterkant bereikbaar voor minder mobiele mensen en voor het in-en uitladen van zwaar en/of veel materiaal.

Een greep uit de mogelijke teambuildingsactiviteiten.

muziek, dans en theater:  workshops allerlei soorten dans, percussie (djembé), music empowerment, samenzang

food en drinksworkshop coctails/mocktails, bierproeven, gintasting 

actie en spel(diner) moordspel, escaperoom

creativiteitworkshop kleur- en/of stijltypes, studiofotografie, juwelen maken

De loft is uitgerust met een open keuken met toog. Er zijn aparte toiletten en een omkleedruimte. Audiovisuele apparatuur is aanwezig. Lunch kan besteld worden via ons of jullie kunnen eigen je lunch bestellen/meebrengen en hier nuttigen. Servies en bestek zijn aanwezig.

Deze activiteiten worden niet door ons georganiseerd. Wij verhuren enkel de infrastructuur. We kunnen jullie uiteraard wel een samenwerking voorstellen met een van onze partners en de omkadering verzorgen. Het staat jullie vrij om zelf een organisatie te contacteren om hier activiteiten te organiseren.