Ben je (amateur) kunstenaar en wil je je creaties aan de buitenwereld tonen? Ben je toe aan iets anders dan de gang of inkomhal van de plaatselijke academie of bibliotheek?

Dan is het tijd om het Narrenschip om te toveren tot jouw expositieruimte. Je werken krijgen een prominente plaats in onze loft tussen vintage en vondsten uit een vervlogen en recenter verleden. 

We denken in de eerste plaats aan schilderijen, foto's en grafisch werk maar ook (kleinere) beeldhouwwerken en textiele kunst kunnen hier op een originele wijze tentoon gesteld worden. 

De werken blijven gedurende 4 weken in onze ruimte hangen. Je krijgt exposure tijdens al onze evenementen en zo leert een nieuw publiek jouw werken kennen. Bovendien organiseren we een kijkdag of vernissage waarop je vrienden en familie uitnodigt. Je ontvangt je gasten in onze sfeervolle ruimte en bij een drankje en een hapje leidt je hen rond door jouw eigen tentoonstelling. Wij zorgen voor de bediening en muzikale omkadering. Ook live muziek behoort tot de mogelijkheden.

Contacteer ons en we kunnen ter plekke bespreken wat de mogelijkheden zijn.